Skip to main content

Πρόσκληση σε ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση – Open Day ΣΥΔΙΣΕ

By 04/11/1613 Μαΐου, 2020No Comments
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ –
HELLENIC ASSOCIATION OF CONFERENCE INTERPRETERS
Xρονολογία ίδρυσης/Established: 2014
Έδρα/Registered office: Βησσαρίωνος 10, Αθήνα/Vissarionos 10, GR-10672 Athens
Website: www.sydise.gr
Email: info@sydise.gr

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

Πρόσκληση

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος Διερμηνέων Συνεδρίων Ελλάδος (ΣΥΔΙΣΕ) έχει τη χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσει στην Ανοιχτή Ενημερωτική Εκδήλωση «Open Day» που διοργανώνει στις 14 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Παρθενών» που βρίσκεται στην οδό Μακρή 6, στην Αθήνα (TK 11742) (πλησίον μετρό Ακρόπολη), αίθουσα Καρυάτιδες.

Στην ενημερωτική αυτή εκδήλωση θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τη φυσιογνωμία και τους σκοπούς του νεοσύστατου Συλλόγου μας∙ τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις που αναλάβαμε κατά την τελευταία τριετία∙ τα σχέδια που έχουμε για την ανάπτυξη του συλλόγου μας και την προώθηση της ειδικότητάς μας.

Κυρίως όμως προσδοκούμε να κεντρίσουμε το διάλογο για τα επείγοντα ζητήματα που μας απασχολούν στο καθαρά εργασιακό μας περιβάλλον αλλά και στο φορολογικό και ασφαλιστικό.

Ιδιαίτερη αξία για όλα τα μέλη του Συλλόγου μας θα έχει η προσέλευση συναδέλφων διερμηνέων συνεδρίων που ενδιαφέρονται αλλά δεν έχουν ενταχθεί στο Σύλλογό μας, όπως και συναδέλφων του ευρύτερου διερμηνευτικού κλάδου.

Είναι πεποίθησή μας ότι μέσω του διαλόγου και της συνεργασίας μόνο οφέλη μπορούν να προκύψουν για όλους τους συμμετέχοντες.

Θα είναι μεγάλη χαρά μας να σας δούμε από κοντά.

Σας περιμένουμε!
Η ισχύς εν τη ενώσει!

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του ΣΥΔΙΣΕ[/fusion_text][fusion_button link=”http://www.sydise.gr/wp-content/uploads/2016/11/Πρόγραμμα-ενημερωτικής-εκδήλωσης-Open-day-1.0.pdf” color=”darkgray” size=”large” stretch=”” type=”” shape=”round” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”” icon=”fa-hand-pointer-o” icon_position=”left” icon_divider=”no” modal=”” animation_type=”bounce” animation_direction=”left” animation_speed=”1″ animation_offset=”” alignment=”center” class=”” id=””]Για το προγραμμα πατηστε εδω[/fusion_button]

 

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Close Menu

Μέλος των:

ELIA 2021 Partner

ELIA 2021 Partner
HAPCO - Hellenic Association of Professional Congress Organizers

Copyright © 2023
ΣΥ.ΔΙ.Σ.Ε.
Κατασκευή Ιστοσελίδας: Ax-Easy