Στο δεξί μέρος αυτής της σελίδας, προβάλλονται αναλυτικά όλα τα βήματα για τα Ενεργά Μέλη που έχουν προστεθεί στο σύστημα της ιστοσελίδας.

Παρακαλούμε, δείτε τα βήματα και ακολουθήστε τα ώστε να αποκτήσετε τον δικό σας επιθυμητό κωδικό για την εισαγωγή σας στην members area.

Πλοηγηθείτε στο μενού ΜΕΛΗ > Περιοχή Μελών

Πατήστε τον υπογραμμισμένο σύνδεσμο για το επόμενο βήμα.

Στη σελίδα εισόδου θα πατήσετε το σύνδεσμο που είναι υπογραμμισμένος

Σε αυτό το σημείο γράφετε το e-mail σας όπου είναι και το όνομα χρήστη σας για το σύστημα και πατάτε το υπογραμμισμένο κουμπί.

Τώρα πρέπει να μεταβείτε στο e-mail σας όπου έχει σταλεί ένα μήνυμα με ένα σύνδεσμο. Πατήστε το σύνδεσμο και εισάγετε τον επιθυμητό κωδικό εισόδου σας όπου συστήνουμε να είναι με την ένδειξη “Δυνατός” και πράσινο χρώμα την ώρα εισόδου του. Μετά πατήστε το σύνδεσμο που είναι υπογραμμισμένος.

Μετά την είσοδο θα μεταβείτε αυτόματα στη σελίδα Προφίλ σας όπου και πρέπει να πατήσετε στον τίτλο πάνω αριστερά για να μεταβείτε συνδεδεμένοι στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Σε αυτό το βήμα, μεταβείτε πάλι στο Μενού > Περιοχή Μελών όπου θα δείτε ότι έχετε πρόσβαση στην κλειστή ενότητα όπου και θα εισάγονται δεδομένα στο μέλλον που αφορούν ΜΟΝΟ τα ενεργά μέλη του Συλλόγου.

Στην παρούσα φάση υπάρχει ένα συμπιεσμένο αρχείο όπου περιέχει οδηγίες και τα απαραίτητα αρχεία συννημένα για κάθε μέλος του Συλλόγου. Σε αυτό το σημείο έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εισαγωγής. Σημειώστε κάπου τα στοιχεία εισαγωγής σας (email ως username και κωδικό ως password) και ανά πάσα στιγμή μπορείτε να εισέλθετε στην Περιοχή Μελών όσο η κατάσταση της εγγραφής σας στον Σύλλογο, παραμένει Ενεργή.